Vaig descobrir la seda i la seva tècnica de pintat quan els meus pares varen enviar-me durant un temps a Paris per ampliar els meus coneixements en l'idioma. Prop de l'àtic que tenia llogat a dos passes de Montmatre hi havia un attelier on l'artista utilitzava seda natural per les seves obres d'art i així va començar tot.

Passat un temps, quan vaig tornar a Barcelona les meves primeres...
passes en aquest camp varen estar adreçades a realitzar exposicions i poc a poc vaig anar introduint-me en el món de l'interiorisme on vaig arribar a pintar, per encàrrec, peces de gran format, per al millors dissenyadors e interioristes del país.
En l'any 92, la meva representant, que en aquells temps era una anglesa encantadora i divertida em va demanar que pintés vanos...
que complementava amb els xals i els mocadors i d’aquesta manera va començar una nova manera d'expressar-me amb els colors utilitzant espais més petits i més còmodes, encara que adequar els grans formats als que estava acostumada al que es poden manifestar en un vano, no va esser gens fàcil per a mi. Al principi no sabia ni per on començar, em faltava espai per tot arreu, però després amb el pas del temps reconec que és un format amb el que em sento molt còmoda i els dissenys flueixen amb facilitat.
M'agraden les sedes suaus i en el taller m'encanta veure la...
Sobre posició dels bastidors que un cop pintats i per transparència deixen passar els colors. Hi ha vegades que és el millor espectacle per començar un dia de treball....color...color i més color.
Quan penso en els nous dissenys m'agrada estar sola al taller...
Mesclar-me amb els colors, posada entre pinzells i acaronant sedes. En silenci....sols jo i d'inspiració, que com deia Pablo Picasso "Si la inspiración llega que me pille trabajando".
M'apassiona el meu treball i això es nota en el que fem...
Peces meticulosament realitzades d'una forma totalment artesanal, ben cuidada, amb un disseny actual que les converteix en joies tèxtils.